Fiscale regels kerstpakket 2011

TOPMERKEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN MORGEN IN HUIS!
Kerstpakketten en Feestgeschenken 2011


Kerstpakket feestverpakkingen

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kerstpakketten of eindejaarsgeschenken tegen een scherpe prijs bestellen?
Vraag nu een offerte aan voor het kerstpakket 2012.

mousserende wijn chandon sparkling brut moet chandon brut champagne halfje champagne champagnekoeler laurent perrier
Goedkope bubbels < EUR 20,- Moet & Chandon Brut Ruinart halfje champagne Laurent Perrier champagnkoeler
champagne flutes geschenkdoos bollinger veuve clicquot brut met champagne flutes champagneglazen geschenkdoos moet & chandon moet chandon chill box rose
Bollinger + 2 flutes Veuve Clicquot + 2 flutes Moet & Chandon + 2 flutes Moet & Chandon Chillbox


Offerte aanvragen voor kerstpakketten of feestgeschenken?

Voor kerstpakketten en feestgeschenken bent u aan het juiste adres. Wij verkopen champagne van de beste merken tegen scherpe prijzen. Alle champagnes die wij verkopen zijn standaard voorzien van een feestelijke geschenkdoos. Feestelijker kan het bijna niet. Uitermate geschikt als kerstpakket of feestgeschenk. Met de bovenstaande verpakkingen heeft u dit jaar gegarandeerd succes.

Informeer naar de prijzen en mogelijkheden voor het kerstpakket? Mail naar info@champagne-exclusive.nl of bel naar 06-24199624.Fiscale regels kerstpakketten en feestgeschenken

  • De fiscale regels m.b.t. kerstpakketten en feestgeschenken (geschenken in natura) voor 2011 zijn ongewijzigd t.o.v 2010.

  • Indien het totaalbedrag van EUR 70,- (incl. BTW) niet overschreden wordt blijft het kerstpakket onbelast.

  • Als werkgever moet u 20% eindheffing toepassen (mits de totale waarde per kalenderjaar niet meer bedraagt dan EUR 70,-)

  • Indien de waarde meer is dan EUR 70,- (incl. BTW) dan kunt u gebruik maken van de regeling voor kleine verstrekkingen.

  • U mag dus EUR 70,- (2010 ook EUR 70,-) fiscaal vriendelijk aan medewerkers geven. U betaalt 20% heffing aan de belastingdienst.

Aan het bovenstaande kunnen geen rechten worden ontleend. Wij adviseren u als werkgever de van toepassing zijnde fiscale regels goed te bestuderen alvorens u tot het bestellen van kerstpakketten en feestgeschenken overgaat. Bezoek de site van de Belastingdienst voor meer informatie.